Salgstrinn 2 består av 81
leiligheter fordelt på 3 bygg

Trinn 2

God takhøyde og store vindusflater

Velg mellom moderne og smarte 2-roms leiligheter fra 41 kvm og romslige og luftige 4 roms leiligheter opp til 195 kvm.

Kom hjem med handle posene til en åpen kjøkken- og stueløsning der lyset strømmer inn fra vinduene. Leilighetene er designet med plass til privatliv for alle, fra kjøkkenbenk til sofakrok.

Store vindusflater tar naturen inn i rommene, som har god takhøyde. På Kvernstua suser det fra skogen i sommerkvelden på terrassen, og om vinteren kan du se snøen lave ned utenfor mens du planlegger turen du skal ta på søndag.

Trinn 2

Gå barbeint hele året

Leilighetene leveres med med lekre hvitmalte vegger og tak,og med solid, hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på gulvet. Et tidsriktig utgangspunkt som du enkelt kan tilpasse din egen smak. Leiligheten er generelt lys, lettstelt og lun; gulvet med vannbåren varme egner seg ypperlig for bare tær om morgenen, og samtidig er det økonomisk smart.

Et kjøkken for alt

På kjøkkenet blir det nordisk kvalitetsinnredning fra Drømmekjøkkenet. Her kan du sette juleribba i ovnen eller lage en smoothie mens du forbereder søndags-brunsjen forvenner som kommer innom etter tur. Du har alt du trenger på et romslig, moderne og lekkert kjøkken.

Få den lille spa-følelsen

Et av hjemmets viktigste rom er badet. Her begynner morgenen, og her avsluttes skituren. Bor du på Kvernstua, er den lille spa-følelsen integrert, med elektrisk gulvvarme og lekre fliser på gulv og vegger. Flisene har en matt utførelse, noe som skaper lunhet og gir deg en eksklusiv følelse når du trenger å puste ut og være litt privat. Tenn et duftlys, og du kan bli her lenge.

Meglere

Marius Andre Østberg

Eiendomsmegler
926 46 587
Marius.Andre.Ostberg@privatmegleren.no

Tom-Richard Seim

Megler​
98 20 42 22
Tom-Richard.Seim@privatmegleren.no

Et prosjekt fra Øie Eiendomsutvikling

Designet og utviklet av Alt Vel