Bo på Mo.
Naturlig sentralt

Moderne, luftige leiligheter med sentral beliggenhet

Meld interesse Gå til boligvelger
Prosjektet

Kvernstua. Et annet
ord for hjemme.

På Kvernstua kan du strekke ut hånden mot tyttebærtuene, og nesten nå dem. Om du ikke vil fiske eller sanke middagen selv,er ikke veien lang til butikken. Kom hjem med handleposene til en åpen kjøkken- og stueløsning der lyset strømmer inn fra vinduene.

Leilighetene er designet med plass til privatliv for alle, fra kjøkkenbenk til sofakrok. Store vindusflater tar naturen inn i rommene, som har god takhøyde.

På Kvernstua suser det fra skogen i sommerkvelden på terrassen, og om vinteren kan du se snøen lave ned utenfor mens du planlegger turen du skal ta på søndag.

Arkitektens ord

Når boligen spiller på lag med naturen

Vi på Enerhaugen arkitektkontor har hatt et helt spesielt utgangspunkt i arbeidet med Kvernstua. Området var et friluftsområde, og for å ivareta naturen har vi gjort flere viktige tilpasninger, noe som nå kommer beboerne til gode.
 
Reguleringsbestemmelser krevde en del tilrettelegging, for eksempel å ivareta naturstier og sørge for riktig belysning av uteområdet. En del av utbyggingen var også å lage en skiløype. 

Siden uteområdene er spesielt flotte på Kvernstua, er alle balkongene sjenerøse i størrelsen. Fasadene blir kledt med murstein i forskjellige jordfarger som gir hver bygning dens egen karakter. Byggene mot øst følger terrenget og trappes ned mot bekken, og vi har lagt vekt på at det skal være god avstand mellom byggene. 

Noen ønsker å bo alene, andre kommer fra enebolig og vil ha plass til barn og barnebarn. Derfor har tilrettelagt for en blanding av større og mindre leiligheter. Lyset spiller en viktig rolle for romfølelsen, og på Kvernstua utnytter vi lysforholdene maksimalt med en vindushøyde på 2,40 meter kombinert med åpne interiørløsninger. 

Byggherren utvikler også en ny gangtilkomst fra Kvernstuveien, med bro over elven og ned til sentrum. Området blir i tillegg bilfritt; bilene kjører ned under bakken ved inngangen av tomta, og det blir heis rett opp i leilighetene. 

Det har vært helt spesielt å få være med og utvikle et prosjekt der vi til og med har vært i dialog med fuglekjennere for å bevare trær i forbindelse med utbyggingen. 

Vi er glade for å ha bidratt til å ivareta kvalitetene som følger med en naturlig tomt som dette – kvaliteter vi tror folk kommer til å merke seg fra første besøk. 

Meglere

Marius Andre Østberg

Eiendomsmegler
926 46 587
Marius.Andre.Ostberg@privatmegleren.no

Tom-Richard Seim

Megler​
98 20 42 22
Tom-Richard.Seim@privatmegleren.no

Et prosjekt fra Øie Eiendomsutvikling

Designet og utviklet av Alt Vel