Velkommen til
Nittedal

Kvernstua er planlagt å bestå av 185 leiligheter fordelt på to byggetrinn.

Meld interesse Gå til boligvelger

Det er hverdagen som er viktigst

Du kan bo mange steder. Men du vet med en gang om du kan kalle det hjemme. Om rommene ønsker deg velkommen. Om du finner veggen der du kan henge opp maleriet du er glad i – og om du ser for deg vennene dine på terrassen i sommerkvelden.Kvernstua ligger rett ved Mo i Nittedal og består av 185 moderne leiligheter fordelt på 7 bygg. Utenfor finner du skogen med hestehov og sildrende bekker, eller skiløyper mellom snøtunge grener. Når du kan se årstidene skifte utenforstore, vakre vindusflater, da har du kommet hjem.

1.6 km

Nittedal togstasjon

750 m

Mosenteret

450 m

Bygård barnehage

450 m

Nittedal sal og basseng

Kvernstua er både landlig og sentralt

Mo sentrum består av hyggelige dagligvareforretninger ogselvsagt Mosenteret, Nittedals storsenter. Her finner du vinmonopol,frisør og alt du trenger. Kanskje du stikker innom biblioteket og låneren klassiker til høstkveldene? Godt å vite at også bank, legevakt ogbrannstasjon er rett i nærheten. Kulturhuset er nytt og flott, og ellers iNittedal finner du et bredt utvalg av kultur- og idrettstilbud for deg somvil ha mer ut av hverdagen

Lilomarkas nypreppede løyper

Rett utenfor stuedøren har du selveste Nordmarka og nydelige Lillomarka med nypreppede løyper om vinteren. Er du glad i å tråkke til på sykkelen, skal du ta peiling på de fine stiene og skogsveiene i området. Området er et paradis for deg som vil ha sølesprut på trøya og skrubbsår på kneet. Eller pakk sammen teltet, og finn deg en hyggelig leirplass ved et av de mange vannene i området. Her er det også fine og usjenerte badeplasser om sommeren. Om høsten kan du finneblåbær og kantareller, og hvis du savner hovedretten, setter du kurs mot Ørfiskebekken, som omkranser eiendommen. Her kan du håve inn ørret i kilosklassen, praktisk talt rett utenfor døren. Du flytter ikke til en leilighet i byen etter dette.

Meglere

Marius Andre Østberg

Eiendomsmegler
926 46 587
Marius.Andre.Ostberg@privatmegleren.no

Tom-Richard Seim

Megler​
98 20 42 22
Tom-Richard.Seim@privatmegleren.no

Et prosjekt fra Øie Eiendomsutvikling

Designet og utviklet av Alt Vel